Om mig

Har du någonsin känt frustrationen över att tiden aldrig tycks räcka till, och att det som får stryka på foten alltid är det där som du EGENTLIGEN vill göra, det som får dig att må som bäst och som ger dig energi?

Jag har alltid mått som bäst när jag fått vara kreativ och skapa i olika former - måla, teckna, sjunga, skriva, odla, inreda, baka, skulptera...Ändå är det dessa saker som oftast hamnat sist på min prioriteringslista under en stor del av mitt vuxna liv, och så tror jag att det är för många med mig.


Under en "prova-på-kväll" i lera 2017 väcktes dock något i mig - dels återfann jag leran som material, men också en insikt om att jag behövde ge utrymme för mitt skapandebehov för att må bra. Jag kom hem med en känsla av tillfredsställelse som jag inte känt på länge, och bestämde mig där och då för att skaffa en egen keramikugn. Att det blev just leran som skapande-medium var alltså mer eller mindre en slump, även om den har alltid tilltalat mig då den är både mångsidig och egensinnig.

Det ena gav det andra, och efter 25 år som lärare, vågade jag hösten 2019 språnget och startade Made by Pihl, med visionen att ge utrymme för den där skapandekraften för såväl mig själv, som för andra. 


Mitt mål är att skapa hållbara och unika bruksprodukter och konst för den design- och kvalitetsmedvetna, och samtidigt inspirera och ge utrymme för fler att skapa själva. 

Hjärtligt välkommen hit!

/Linda Pihl